Μαμά

Ρούλα Ρέβη: Με τα παιδιά της σε βάπτιση στην Τήνο

Στην όμορφη και αγαπημένη Τήνο με τα παιδιά της ταξίδεψε η Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της.

Μετά τις διακοπές του Πάσχα και λίγο πριν το καλοκαίρι, η γνωστή φωτογράφος είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στο κυκλαδίτικο νησί για τη βάφτιση του παιδιού καλής της φίλης.

https://www.instagram.com/p/CrGFD3eouy0

Μάλιστα το αγοράκι πήρε το ίδιο όνομα με αυτό του γιου της: Μιχαήλ – Άγγελος.

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί.

Οι διακοπές στο σπίτι τους στην Τήνο

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας περνούν πολλά από τα καλοκαίρια τους στην όμορφη Τήνο. Το σπίτι τους, μικρό, λειτουργικό και κουκλίστικο.

https://www.instagram.com/p/Cq7hdiXISO1

Και επειδή πολλά είχαν γραφτεί, η φωτογράφος που δεν μασάει τα λόγια της, είχε βάλει τα πράγματα στη θέση τους ( κυρίως για τις υπερβολές που γράφονταν) με το ακόλουθο ποστ:

https://www.instagram.com/p/CS9BTBJolGi

«Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι , από το σπίτι μας στη Τηνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρα για αυτό το σπιτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια !
Αυτό το μικρό σπιτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα , το απόκτησε ο @apostolis_totsikas_official με τα πρώτα του χρηματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας!
Ξυπναμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και απο κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα , αυτοί είμαστε και εμείς ! Το σπιτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα ,με άπνοια με τη θάλασσα να την ακουμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα !
Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή ! Το δικό μας σπιτι μια θάλασσα από αγαπη !
Να κρατάτε τις αναμνήσεις όχι τα δωματια !
I love you all ! ❣️».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *