Μαμά

Μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι – Tips για να μη «στεγνώσει»

Αυτή η συνταγή είναι ο ιδανικός τρόπος να μαγειρέψετε στο τηγάνι το μοσχαρίσιο συκώτι, μια υπερτροφή πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία!

Υλικά

Για το συκώτι

  • 500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι
  • 400 γρ. γάλα πλήρες
  • 4-5 κλ. δεντρολίβανο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τις πατάτες

  • 1 κιλό πατάτες
  • αλάτι
  • ρίγανη, αποξηραμένη
  • 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα

  • λεμόνι, σε φέτες
  • ρίγανη, αποξηραμένη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *